ХРИСТОС ВАСКРС…

Подели

– Васкрс кажеш? Е сестро моја…Ето и Он васкрснуо, а кад ћу ја? А кад ћу ја сестро, питам те?! Кад ћу ја опет видети неонска светла сплава? Кад ћу поново носити платформе ,,петнестице“, ено ми јадне стоје и скупљају прашину…А знаш како сам са њима остављала отиске по столовима уз Цецу и Секу, Синана и Џенана,  је л’ да ми нико није био раван? Кад ћу поново обући ону хаљиницу са шљокицама у којој сам била бомба? БО-МБА, сестро, БО-МБА! Сви су само мене гледали како играм, сећаш се?

А гледао ме и он, маму му јебем, тамо из сепареа, није могао да не примети, шљокице су отпадале како сам мешала…Па нам послао флашу ,,Смирнофа“ у оној посуди са ледом…и лимун посебно! Ејјј, знаш да конобари хоће да те запале кад им тражиш нешто додатно, а тада смо биле краљице…КРА-ЉИ-ЦЕ! И мени цвет, одакле само нађе у два ноћу цвет…Нисам могла да не одем код њега да се захвалим, то би било некултурно, је л’ да? И ти би исто учинила…Јој, кад се само сетим…Одмах је отерао оне фуфице из сепареа и рекао да пусте Адила…па смо плесали…и сви су гледали, била сам звезда вечери…Шапутао ми је како сам најлепша, како му се одавно свиђам, мазио ме, завлачио руке свуда…После смо водили љубав на хауби његовог џипа, а сви су изашли да гледају…Не може бити ништа друго него љубав кад те полегне преко тек исполиране хаубе…Знаш колико су те слике и клипови имали лајкова, мајко моја мила…

Била сам главна, ГЛА-ВНА! Мислим, јесте он ожењен, али знаш да мушкарци имају ону са којом живе и ону коју воле, а пошто нисам живела с њим ја сам та коју је волео…Тих петнаест дана су ми најлепши у животу, сестро. Још чувам испрскану хаљиницу са те прве вечери к’о Моника Левински…А и да ми је дете направио не бих се љутила какав је фрајер…Зато не знам што је одједном престао да се јавља, шта се десило, звала сам га на оба броја и слала поруке, ништа…Само је написао ,,Одјеби кучко!“…Не знам што се наљутио, стварно. Можда што нисам гутала. Од тада празнина к’о у глави Маје Николић…Живот ми је уништен, месец дана само лежим и сечем се уз Сашу Матића…Зато ја тебе питам, када ћу ја поново међу људе? КАД ЋУ ЈА ВАСКРСНУТИ?

 


Подели

Оставите коментар

Scroll to Top