Пљачка-Бранко Драгаш

Подели

 

Самохвалисава власт, која велича своје економске успехе, базиране на фалсификованим подацима,довела је државу Србију и њене грађане у потпуну државну, националну и економску пропаст. Последице такве накарадне неолибералне економске политике су видљиве на сваком кораку.

Сваке године скоро 40.000 људи више умире него што се рађа, док око 60.000 људи се исели из унесрећене Србије у којој не могу да преживе. И што се више лажљиви психопата Вучић хвали да имамо највеће економске успехе у древној историји Србије, све од Лепенског вира и Винче до данашњих дана, то више нашег најспособнијег народа бежи из земље, не само због тога што не могу да опстану у оваквом криминалном и пљачкашком економском систему, него и због тога што не могу да слушају гомиле глупости које свакога дана на свим националним медијама понавља надобудни, агресивни и досадни председник државе.

Суштина нашег проблема је што имамо председника незналицу, лењивца, полтрона, примитивца, јајару и кукавицу, који је уцењен од крсташа, који је конвертит и који, као сваки конвертит од радикалног шовинисте и ратног профитера, постаје послушни слуга, аутошовиниста и насилник према поробљеним Србима. Јасно је да нам нема спаса док се не ослободимо окупације.

Није могуће зауставити потпуни национални слом, док не пошаљемо на сметиште историје овога политичког лудака, његову плаћену опозицију и поткупљену, преварантску и малограђанску српску квазиелиту, све од естрадних патриЈота до преплаћених бриселских сатрапа, који имају само један политички план како да се домогну власти и како да наставе пљачкање државе и нације. Мењају се политички скотови на власти већ скоро три деценије, од националсоцијалиста, преко неолибералних фашиста до шизофрених велиздајника, мењају се идеологије и политички слогани, али остаје увек пљачка као константа наше неуспешне политике.

Пљачка која је све већа, суровија, безобзирнија и немилосрднија. Пљачкање државе и грађана је заједнички именитељ свих политичара на власти.Просто је невероватно колико је пљачка постала саставни део њихове политике. Разлог, наравно, треба тражити у томе што нико никада није одговарао за пљачку државе и грађана. Напротив, политичке олигархије су се мењали на власти и постигле су прећутан договор да нико никога не дира, да нико никога не прозива за извршене пљачке, како би нова политичка гарнитура могла несметано да настави тамо где су они пре њих стали. Међутим, пошто није било никакве казне за извршене пљачке, пошто су припадници бивше власти задржали све што су покрали, онда су ови нови добили ветар у леђа не само да наставе даље пљачку, него да у њој буду немилосрднији и бруталнији од својих претходника.

Како нема никаквог јавног стида, како се политиком баве најгори олош у нашем друштву, како је њихова зјапећа празнина библијских размера, како је грамзивост распојасана, како знају да ће на власти бити само неко одређено време, како нема никакве препреке да се планирана пљачка спречи, онда смо сведоци тога да је ова напредњачка власт усавршила све технике жуте мафијашке хоботнице, с том разликом да је све постало још брже и бизарније. Ако су националсоцијалисти на почетку своје владавине узимали рекет хиљаду марака по шлеперу, неолиберални фашисти су отимали пола шлепера за себе, док ови велеиздајнички разбојници отимају читав шлепер.

Сви у оваквом окупационом систему краду. Оправдавање налазе у бестидној изјави- сви краду, која постаје марктеиншка флоскула државе у распаду. Када се држава распада, мисле ти политички скотови на власти и опозицији, онда они могу да краду, јер је држава у расулу.Наравно, мислим на велике крађе које су дозвољене криминалној политичкој олигархији. Мале крађе људи са дна живота се оштро санкционишу и маркетиншки приказују као велики обрачун са корупцијом и криминалом. Опозиција прича о крађама само када нису на власти. Када они постану власт, свака прича о пљачкању престаје.

Занети крађама државе и народа, док држава пропада у расулу, они дају подстрек нашим вековним непријатељима да и они крену да пљачкају Србију. Зар Србија није на распродаји? Зар се све не продаје за багателу? Зашто се наши вековни непријатељи не би умешали у ту распродају? Довољно је само да обезбеде провизије за те српске политичке скотове, који владају уз бећарски слоган- само једном се живи! Наши вековни непријатељи сматрају да је дошао сада прави тренутак да наплате све своје историјске поразе. Како је хиљадугодишња тежња Ватикана да те древне Србе и православне шизматике поробе, казне,освоје и биолошки истребе, само да би опстала њихова фалсификована историја, како је њихова хиљадугодишња тежња да помере границе православља на границу са Русијом, никада нису имали овако бољу историјску прилику, због унутрашње окупације и велеиздаје Србије, да то и остваре, онда је потпуни разумљиво зашто наши историјски непријатељи кидишу на рањену и посрнулу Србију као чопор гладних и бесних хијена. То су исто радили када су Србе покушавали да освоје све империје, које су, снагом Божије воље, пропадале управо у сукобу са древним Србима. Ништа се није променило од освајања Османлија, Аустријанаца, Угара, Немаца, нациста, фашиста и данас неолибералних талибана. Увек су чопори хијена насртали на Србе да их униште и истребе.

Увек су ти несрећни народи служили као кољачи Срба, увек су, псећи понизно, док машу репом и лижу блатњаве чизме својих окрутних господара, хтели да отму древну српску земљу.Шта се онда данас чудимо? Шта има у тој историсјкој ретроспективи нејасно? Па, све то знамо. Историја нас је свему научила. Нисмо заборавили шта су нам радили, нити ћемо то икада да заборавимо.Потпуно је неважно ко је био технички задужен од Ватикана за ту операцију клања и истребљења Срба.Некада су то били крсташи и Велики Инквизитор, некада дивљи Турци, крволочни Аустријанци, зликовачки Угри, сурови Бугари, подмукли Арбанаси, геноцидни Немци, нацисти, фашисти, усташе, балисти, балије или хортијевци, да би то данас радии преко уранијом обогаћеним НАТО звери, повампиреним чудовиштем из бриселких мочвара и наркотизованим вашингтонским рептилима.Једна те увек иста политика према Србима.Није, дакле, проблем у њима.

Проблем се налази у нама. Србима. Данас. Који не разумемо шта су наши преци радили да би се извукли из те проклете матрице злочина и клања једног древног, цивилизованог народа. Наши преци од краља Бодена, преко Стефана Немање, Кнеза Лазара, Деспота Стефана Лазаревића и Ђурђа Бранковића, па све до Карађорћа, Милоша Обреновића, војводе Мишића и Путника.Налазимо се, кажу преплашени скоројевићи комерцијалне цивилизације у растакању, окружени НАТО земљама. А када ми нисмо у историји били окружени? Када нам је то било лако и када нисмо морали да се боримо за свој животни простор? Никада! Па, зашто, браћо и сестре, господо другови, стално кмечите и кукате? Морамо да носимо историјску одговорност наших предака.

Зашто је настао мит о Косову? Како је било храбрим и мудрим Српкињама : кнегињи Милици, Оливери, Мари, Јелени Балшић или Надежди Петровић?Зар оне нису могле да изаберу угодан живот дворских господарица и европских дама? Зашто су оне устале у одбрану државе и нације? Зашто су се оне жртвовале? Нису 1.247.345 страдалих у Првом Великом клању размишљали како да покраду Србију, него су своје животе положили да бисмо ми данас говорили српским језиком и да бисмо имали своју државу.Зашто политички скотови то не поштују? Зашто мрзе свој народ? Зашто мрзе Србију? Зашто тај разуларени политички олош пљачкају Србију и народ?Где је крај тој пљачки? Нема нам спаса док не престане да се лаже и не престане да се краде. То је једини услов нашег опстанка.

Када криминални бурзерски клан донесе одлуку да за једну безначајну кабловску фирмицу плати невероватних 200 милиона евра, када на тај начин оперу из државне компаније новац којим може да се запосли 40.000 нових радника у производњи, који ће стварати нову вредност на тржишту и допринети расту целокупног БДП-а, онда је несхватљиво да се у јавности појави онај бедник Борис Тадић да нам, наводно љут и намрштен, хистерично држи предавање да је то велика пљачка. Па, шта си ти, згубидане, радио када си био председник? Ко је довео ове велиздајнике на власт? Како те није срамота да се појављујеш више у јавности? Зашто не одеш у манастир, закалуђериш се и окајеш све грехе према народу који си починио? Па, твој криминални жути картел је, попут термита, избушио Србију и показао овим напредњачким варварима шта треба да раде.Нема милости према онима који су крали државу и народ. Божија казна мора да их стигне. Украсти од народа када си задужен да водиш тај народ је највећи грех.

Зашто се сада, као нека нова опозиција, појављују ти који су били на власти и који су нам већ показали колико ништа не знају, како су неспособни и како су похлепни? Како они могу да спасе Србију? Никако! Они се као политички лешинари појављују јер су нањушили да је Вучић готов.Долази до слома велеиздајничке политике.После посете комесара бриселске Коминтерне Хана, Вучић преплашено урла – Србија је сатерана у ћошак! Није Србија сатерана у ћошак, него је Вучић сатеран у ћошак својом дилетантском политиком. Рачун је дошао на наплату. Следи казна. Коју ће донети или крсташи, који су га довели да испуни преузете велеиздајничке обавезе, или побеснели, осиромашени и понижени народ на улицама.

Политички Вучић и његова разбојничка камарила не може да опстане.Његов покушај да од Србије направи Милову Црну Гору, феуд у коме ће султански да настави да пљачка, не може да успе, јер је то сувише велики залогај за неиживљеног и напаљеног навијача, који је јак само када је у крду.

Налазимо се у судбоносним временима.Председник државе је потпуно изгубио контролу и води Србију у сигурну несрећу.Потребно је том суманутом возачу да узмемо волан из руке и да га развластимо. То мора да се уради врло опрезно и прецизно, јер постоји велика опасност да он, свестан да губи политичку власт, у знак освете и одмазде,постане крајње насилан и неурачунљив. Како је потпуно јасно да се он лично договара са ратним шиптарским политичарима , који су оптужени за тероризам и убијање српских цивила,постоји озбиљна опасност да Србију увуче у велике невоље.

Подизање царине за српске производе је последњи ударац пред признаје лажне државе Косово, јер иза одлуке о подизању царина стоји Брисел и Вашингтон. Уцењени и избезумљени Вучић, његово вечито подбуло, зајапурено и престрављено лице најбоље говори кроз какав лични пакао он пролази, сабијен је у ћошак и може неконтролисано да повуче катастрофалне потезе. Један од потеза може да буде да пристане на исценирани окршај нове косовске армије са нашом демотивисаном војском, која не може да смисли Вучића, како би нас додатно понизио и како би признао политику свршеног чина, где ће косовска армија, подржана енглеским, америчким и хрватским инструкторима,неком новом „Олујом“ да освоји северни део Косова и да охрабри сепаратисте у Рашкој области и Прешевској долини да крену опробаним и уиграним путем отцепљења од Србије и довођење међународних војних снага у ове области.

Прогон преосталог српског народа са Космета биће ударна вест само неколико дана и онда ће се наставити пљачкање велеиздајничке власти у Београду, коју ће још неко време толерисати крсташки комесари. Вучић мора да зна, да је то крај његове владавине и да ће пред побуном народа морати да бежи у Уругвај или неку већ обезбеђену дестинацију на којој неће да буде никада сигуран. Који му је излаз?

Пошто прати све што овај лист пише и анализира написано, ево му излазне стратегије. Немири на улицама у ЕУ ће се сигурно прелити у Србију. Сви његови велики пријатељи су у великој опасности. Питање је само када ће тај талас незадовољства народа запљуснути Србију.

Вучићу је најбоље решење да одмах поднесе ОСТАВКУ, да распусти његову Скупштину и његову Владу, да се повуче на лечење и да отвори простор за формирање Владе Националног спаса, састављене од наших највећих стручњака из земље и расејања.То је најбоље решење и за њега и за Србију.

Како се Албанци са својим војним саветницима припремају да војном операцијом освоје север Космета, онда Влада Националног спаса је обавезна да у првој недељи подигне војску и резервни састав, да позове здружене војне снаге Русије и Кине да одмах у Врању отворе војну базу, да пребаце војску и наоружање, те да буду гарант спровођења Резолуције 1244 и да спрече нови геноцид над српским живљем на Космету

О ургентним политичким и економским мерама Владе Националног спаса све имамо припремљено и можемо да објавимо. Сада је најважније да се изрежирани брзи рат спречи. То је једино могуће урадити ако се Русија и Кина позову да заштите мир. То једино можемо да урадимо ако масовним протестима на улицама спречимо даљу издају, приморамо Вучића на оставку и ургентно формирамо нову Владу националног спаса. Ништа у Србији данас није прече од овога што сам овде изнео.

Данас се ломи судбина нашег поколења. Позивам моју генерацију, рођену педесетих и шездесетих година, да стану у прве борбене редове, да станемо испред наше деце и да не дозволимо да их неко гурне у крвава страдања.

Генерацијо моја, немате права више да ћутите! Ми смо криви за све што се Србији догодило. Ми смо дужни да своје грешке исправимо. Наши преци су нам оставили независну Србију. Ми смо дужни да нашој деци оставимо оно што смо добили у аманет. Покажите да смо достојни наследници наших храбрих предака.

Бранко Драгаш 16.12.2018.
Преузето са: http://www.dragas.biz/pljacka/?fbclid=IwAR29LUOG1KCC-hftqIGP9J7CaJEYV3FSKCFr934F6uHtKkpKk2dZaQ2EGdg

 


Подели

Оставите коментар

Scroll to Top