ИЗДАЈА

Подели

 

У читавој фортутми насталој око стампеда избеглица нисам ни приметио вест која је обележила јучерашњи дан: Врховни Драмосер је у Бриселу потписао Споразум о заједници српских општина (ЗСО) којим је практично признао Независну Државу Косово (НДК).

Све нам се понавља јер смо народ са меморијом златне рибице. Тито, кога су Срби највише волели, вероватно зато што их је највише поубијао и послао на Голи оток, издао их је потписујући Устав из 1974. Слоба, у кога су Крајишки Срби гледали као у Бога, издао их је 1995. потписујући у Дејтону и више од онога што су му тражили и тиме дозволио да Хрвати почине највећи геноцид у Европи после Другог светског рата. Прекодринске Србе је завео да би их на крају издао и продао. Извинио им се рекавши да је био приморан да то уради јер су га у Дејтону мучили вишедневном раздвојеношћу од његове преобожаване Баба Јуле са цветом у коси, која, узгред, није волела Србе. О Тадићевим издајама праћеним јавним понижењима не бих да трошим речи. Врховни Драмосер је деведесетих хушкао људе у рат вукући границе Србије из доба Цара Крепимира, а сада је Србе на Косову и Метохији оставио на милост и немилост шиптарима.

Из текста споразума можете видети да је ЗСО у потпуности подређена законима НДК што је национална издаја. Све друго шта вам медији буду преносили је чисто фекалисање по јавном мнењу. Погледајте у вестима ко се то тамо весели по улици па ћете схватити да је све дириговано у циљу “великог историјског успеха“.

“Не дам језеро Газиводе…Не дам Трепчу…Не дам Брезовицу…“ само су нека од чврстих обећања ВД-а које смо слушали у последњих пар година. Дао је све, а јуче им је дао и међународни телефонски број (+383).

Арапима је дао најбоље земљиште у Београду ради изградње “Београда на води“, а са овим избеглицама изгледа да планира и да га одмах насели. Најплоднију земљу у Војводини продаје Хрватима (само Тодорић, власник “Агрокора“ поседује 6000 ха, што можете видети овде). Тренд издаје Србије и националног интереса њених грађана се наставља из дана у дан. Коме то није јасно тај је идиот.

vucic23

Ко је за то крив?

Ми смо криви. Не, нису криви они милион и седамсто (или колико већ) умоболника који су за издајника гласали, криво је оних три милиона који нису хтели да изађу на гласање. Ако поново буду мудросерили по друштвеним мрежама како немају за кога да гласају, ВД неће имати алтернативу на предстојећим изборима и још дуго година ћемо га гледати како гологлав спашава децу из снежне олује и у лакираним ципелицама додаје пакете поплављенима. И касно ћемо открити да је Радоје Домановић био у праву када је написао да је вођа слеп.

Шта да радимо?

Угасите плаве екране и читајте. Књиге, господо, књиге, а не звона и прапорци. Тако ћете побољшати своју меморију па ћете се ваљда сетити свих обећања која је онај који је издао све од кума до нације дао, а ниједно није одржао.

vucic9

Сетићете се ко је овом народу био непријатељ кроз историју, а ко пријатељ. Сетићете се како сте некада реаговали када сте били издати. А тада ћете већ сами знати шта да радите јер је образованог човека тешко убедити да за сендвич и сокић у тетрапаку пљеска издајницима и млатара транспаретнтом у који ни сам не верује. То прво.

А друго, промена се никада није десила из фотеље. 31.8. има у Београду неки протест. Нема везе ко организује, изађите. Нека се придруже и просветари који планирају протест. Нека се придруже и здравствени радници, и радници ИМТ-а, и ПКБ-а, и других покрадених фирми. Сви који су засебно штрајковали нека се прикључе. Немојте се разводњавати, са разбијеним сндикатима лако је манипулсати. Изађите и покажите своје незадовољство. Или сте за организовану разбојничку дружину која уништава Србију, или сте против-трећег нема. Ако вас је срамота колико вам је добро скупите храброст и изађите.

Ако ни због чега другог а оно да бар деци оставимо бар неку будућност.

vucic22

НАПОМЕНА: Блог се практично није ни “охладио“, а Неша др.Слина је изашао са саопштењем да се заказани протест забрањује.

(Илустрације: интернет)

 


Подели

Оставите коментар

Scroll to Top