ГНЕВНИК

Подели

Свет:
– Јучерашњу хаос у читавом свету није био изазван катаклизмичким климатским променама, није био изазван ни страхом од трећег светског рата због ситуације у Украјини, био је изазван падом друштвене мреже Фејсбук. Људи широм планете су били целих 45 минута у паничном страху од губитка свих виртуелних пријатеља, па чак и најближе родбине са којима годинама нису проговорили ни реч. Немогућност лајковања, постављања слика и глупих статуса изазивала је толики стрес да су здравствене установе због недостатка смештајног простора хитну медицинску помоћ пружале на терену привремено пребацујући оболеле на друге друштвене мреже. Број жртава поруке “Sorry, something went wrong“ која се појављивала приликом немогућности уласка на профил још увек се утврђује.

– Из поузданих извора се сазнаје да ће амерички председник Барак Обама бити овогодишњи кандидат за Нобелову награду, али не за мир као претходних година, већ за логику коју је као дисциплину подигао на невиђен ниво својом намером да поново нападне Ирак како би спречио хуманитарну катастрофу коју је Америка изазвала нападом на ту земљу 2003. године.

Србија:
– Одржан је супертајни тајни састанак Александра Вучића са Тонијем Блером, на којем се Премијер Србије извинио госту због тога што је против њега покренута оптужница за ратне злочине почињене приликом бомбардовања Србије 1999.године када га је називао “енглески педерски испрдак“. Блер је рекао да опрашта Србима што је био један од главних заговорника бомбардовања и да у знак извињења очекује да се у септембру најзад одржи парада поноса, што је Вучић обегузичке прихватио рекавши да ће он лично бити на челу возића. То јест колоне. Након супертајног тајног састанка уследило је неизоставно супертајно тајно позирање и конференција за новинаре са супертајним тајним закључцима са тог састанка.

vucic6

 

– Подршку ректору у оставци приватног универзитета “Мегатренд“ Мићи Јовановићу у одбрани лажног доктората почели су широм Србије да пружају разни бивши и садашњи функционери позивајући се на своје лажне докторате. Неколико стотина чланова удружења лажних доктора наука “Сви смо ми Мегатренд“ најављују и могућност протестног скупа испред Владе Србије ако се не престане са медијском хајком и дискриминацијом Миће Јовановића у јавности.
– Влада Србије је фирму “Монсанто“ прогласила за најупорнију у пружању помоћи настрадалима од поплава. Председник Србије Томислав Николић се спрема да представницима фирме у Србији уручи Орден заслуга за народ са троглавим орлом. У наставку Гневника најновије вести из спорта и временска прогноза, али после реклама.
– Најновије филмске хитове светски познатог глумца Алека Лабела “У тајкунском гнезду“, “48 сати пакла МУП-а“ и “Папаја, шпијун који ме је волео“ можете погледати у “Србијаплекс“ бисокопу у најсавременијим “долБИА сараунд“ систему.
– Ако желите да уништите национални идентитет свог народа, ако желите ратове и сукобе на својој територији, ако желите да своја природна богатства распродате у бесцење осведоченим непријатељима, ако желите крах привреде и незапосленост међу највећима у свету, ако желите милион и по евра дуга свакога дана које ни ваши унуци неће моћи да врате, ако у кратком времену желите сигурну пропаст ваше земље-ту је Влада Србије.

Влада Србије, двадесет пет година исуства у осигуравању пропасти.
Спорт:
– Након испадања екипа Шпаније и Енглеске са Светског првенства у фудбалу њихови навијачи су вероватно схватили како се осећају навијачи наше репрезентације последњих пар деценија.
– Таман смо дочекали крај најмучнијег првенства у историји српске кошарке загребачка Цибона је наводно због финансијских проблема одустала од учешћа у Евролиги тако да ће уместо ње учествовати наш ФМП. Пардон, Црвена звезда, не ФМП, извињавам се због лапсуса. Како је Црвена Звезда у још већим финансијским проблемима, што је руководство Цибоне сигурно знало, испливале су стварне намере загребачког клуба и вековна мржња Хрвата према Србима који су и по цену сопственог неучествовања решили да направе проблеме српском прваку. Звезда је свој револт због ничим изазваног учешћа у Евролиги исказала у првој утакмици плеј-офа против Партизана.
– Србија је у такмичењу по беди становништва заузела треће место у конкуренцији 89 земаља. Влада Србије је рекла да ће уложити приговор на пристрасно суђење професора Стива Хенкија са универзитета “Џон Хопкинс“ јер Влада Србије има млад и тек формиран тим стручњака са лажним дипломама због чега им је требало дати додатне бодове услед несналажења у поплавама, чиме би сигурно избили на прво место те престижне светске лиге.
Време:
– Местимично делимично са повременим падавинама у неким крајевима. Немојте после да буде да нисмо јавили.


Подели

Оставите коментар

Scroll to Top