СПАВАЧИ

Подели

Ако некоме до сада није било јасно верујем да су скорашња дешавања објаснила: МИ СМО ПОД ОКУПАЦИЈОМ. И то под окупацијом са великим О која има више од 26 слика. Сваком ко је иоле имао преживелих нестраначких можданих ћелија то је одавно било јасно.

okupacij

И они који су се заносили демократијом требало би најзад да схвате да оно што агресор није успео да уради војним путем, а то је да војно пороби Србију, успео је са плаћеним политичарима почевши од ДОС-а и Отпора, за које варирају цифре које је Стејт дипартмент уложио од 10 до 30 милиона долара (мада сам негде наишао да се помиње и читавих 75 милиона), па све до оних који су данас на власти. Да не бих о томе посебно дужио јер све можете наћи на интернету као и ја, навешћу само изјаву Медлин Олбрајт “Схватите да је Милошевић мој лични приоритет. Ја желим да он оде с власти пре него што умрем“ и потврду тога у Ђинђићевој изјави 2001.године „Госпођа Медлин Олбрајт нам је обећала да ћемо одмах чим се ратосиљамо Милошевића добити 100 милијарди америчких долара за буџет Србије, а ми смо до сада добили свега ни пуних 100 милиона долара.“
Да ли је Зоран Ђинђић икада схватио колики је политички кловн испао верујући у таква обећања или је само био веома добро плаћем за своју улогу показаће време или рачуни “веселе удовице“ Ружице Ђинђић, за коју одавно причају да је најбогатија жена Европе. Углавном је све након тога била чиста глума за народ, јер је радом Зорана Ђинђића координирао центар ЦИА отворен у Београду, о чему је говорио и бивши амбасадор САД у Србији Вилијем Монтгомери. По тим директивама је изручен читав државни и војни врх Хагу иако је то било у супротности са важећим Уставом РС. Осим неколицине који су се бунили народ је спавао.

Након Ђинђићевог убиства ту политику је наставио Борис Тадић и његова марионетска влада којима су и предизборне кампање и политичке програме креирали НДИ (Национални демократски институт) и ИРИ (Међународни републикански институт) које функционишу као оперативни системи Фондације НЕД (Национална задужбина за демократију), а која је директно финансирана од Стејт дипартмента као организација “за директно спровођење политике САД на глобалном нивоу“. За све оне љубитеље лика и недела Бориса Тадића, човека којег ни у Фотошопу не могу да прикажу здравим, на сајту СНП Наши постоји копија избрисанестранице са званичног сајта ИРИ о његовој победи на председничким изборима 2004. године где се наводи како су обучавали Тадића лично и његове изборне штабове, руководили кампањом и јавним наступима, штампали изборни материјал, па чак смислили и изборни слоган. За време његове власти држава је опљачкана и делимично распродана странцима, за шта ће се поступци покретати деценијама. Народ је опет спавао, чак и те ноћи када би остајао без послациа

После губитка на изборима 2012. “манекен“, за кога кажу да је јадни гејлија, прво обећава да ће се повући из политике, а затим се после састанка са својим спонзорима у Минхену одједном враћа у политику и кандидује за ове недавно одржане изборе. Народ је и то преспавао и данас га гледамо на разговорима са Ацом Лабелом за формирање Владе јер је, замислите, било и оних који су гласали за њега (НДС). Додуше, већ сам рекао да су за мене сви они који су гласали за било кога из “демократског блока“ или ретардирани, или у деменцији. Па чекај, рећи ће неко, то је већина гласача, нису баш сви ретардирани? Не, рођаци, то је већина оних који су гласали, а не гласача. Гласача са правом гласа има дупло више од оних који су гласали на изборима, о томе се и ради. Због те друге половине која ћути и спава, која не излази на изборе, која изађе и преда бели или неважећи листић, због тих бораца на друштвеним мрежама којима никада ништа није добро а не раде ништа да било шта промене, због њих смо у четрнаестогодишњој окупацији којој се не назире крај. Због њих поново у Влади треба да гледамо исте људе који су четрнаест година пљачкали народ и продавали земљу странцима. Због њих су у овој кампањи прошла толико нереална обећања која Исус, Буда и Мојсије заједно својим чудима не би могли да остваре. Због њих у Србији влада “вишестраначко једнобезумље“ којим руководе стране обавештајне службе.

Јесте “господо“, због вас који спавате на станици док возови пролазе пругом живота, због вас је Србија на ивици егзистенције. Због вас је на власти власт која је све само не српска и која више и не крије зависност од страних утицаја, већ се тиме још хвали. Због вас нам је отет део територије јер сте све време ћутали док су се бирали издајници. Због вас нова власт спрема промену Устава којом ће то и да верификује. Због вас који спавате све наше институције (просвета, здравство, правосуђе, СПЦ) већ одавно раде у служби нашег нестанка.

Србија је у историји можда и била на тежим искушењима од ових данашњих, али је увек имала квалитетне људе који су те спаваче могли да пробуде и покрену како би опстали. Сада неког таквог заиста не видим, а не видим ни какво би још понижење требали да доживимо да би се спавачи најзад пробудили из свог сна да ће им неко други донети ослобођење од окупације.


Подели

Оставите коментар

Scroll to Top